Hundens ophold

Hos Frydensberg hundefrisør lægger vi stor vægt på at give dig og din hund en god oplevelse.  

Når du afleverer din hund, tager vi en snak omkring dine ønsker i forhold til dens klipning. Her har din hund også mulighed for at snuse rundt i salonen inden du går. Så slip gerne din hund løs og lad den hilse på frisøren.

Hos Frydensberg hundefrisør er det din hund som er i centrum, der arbejdes med en hund ad gangen og vi vægter rolige omgivelser højt, så din hund kan føle sig tryg. Tid og overskud til hver enkelt hund betyder at det bliver en behagelig og stressfri oplevelse.

Der skal opbygges et tillidsbånd mellem hund og frisør. Den skal have overskud til at fokusere og koncentrere sig. Dette kan besværlig gøres hvis ejeren er i salonen, samtidig med hunden får sin behandling da din hund vil rette sin opmærksomhed mod dig. Derfor er det ikke muligt for ejer at blive i salonen, under hundens ophold.

Efter hundens behandling kan den løbe frit rundt i hundesalonen, hvor der er hvilesteder, legetøj og altid frisk vand stående fremme. 

Inden du kommer med din hund i salonen er det en god ide at du har luftet den inden besøget, tjekket den for lopper og om din hund er vaccineret korrekt. Der kommer mange hunde igennem en hundesalon. De behøver ikke at være syge, men kan godt bære sygdomme som kan smitte en hund der ikke vaccineret.